Wednesday, February 21, 2007

5 πράγματα...

Τις τελευταίες μέρες σημείωσα αρκετές απουσίες από τη blogόσφαιρα και μόλις επέστρεψα είδα σε αρκετά posts το ίδιο θέμα: 5 πράγματα που δεν ξέραμε για τους ιδιοκτήτες των blog. Μερικά από αυτά ήταν ξεκαρδιστικά, αλλά το γέλιο πάγωσε στα χείλη μου(!) όταν είδα πως η zoi20 αποφάσισε να προσκαλέσει κι εμένα στη συνέχεια του παιχνιδιού! (και μετά είδα πως είχα προσκλήσεις και από αλλού –ευχαριστώ!) Τώρα βέβαια εγώ δεν είμαι το πιο κατάλληλο άτομο να σας μιλήσω για την αφεντιά μου, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ!

Πέντε πράγματα λοιπόν που δεν ξέρετε για μένα...

1. Όταν ήμουνα μικρός μία γειτόνισσα στο χωριό είχε πει πως επειδή διάβαζα πολύ όταν μεγαλώσω θα φτιάξω αυτοκίνητο. Αυτοκίνητο δεν έφτιαξα, αλλά δούλεψα μερικά χρόνια στην ευρωπαϊκή και αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία! Μήπως να πάω να τη βάλω να μου διαβάσει τον καφέ? Κάτι θα πετύχει, δε μπορεί!

2. Έχω μια απίστευτη ικανότητα να βρίσκω γνωστούς όπου πάω. Ή ο κόσμος είναι πολύ μικρός ή εγώ πάω σε πολλά μέρη (για το δεύτερο κάνω ό,τι μπορώ!). Ακόμα και μέσα από το blog βρήκα ήδη 2 γνωστούς. Και κάτι μου λέει πως με τη zoi20 και τον ioannisk έχουμε σίγουρα κοινούς γνωστούς, η Βρυξέλλα δεν είναι και πολύ μεγάλος μέρος και έχει βρεθεί αρκετές φορές στο δρόμο μου!

3. Κάθε φορά που γνωρίζω κάποιον προσπαθώ να τον ψυχολογήσω. Είναι εκπληκτικό το πόσο μέσα πέφτω από τα πρώτα λεπτά για το αν μου είναι συμπαθής, αντιπαθής ή αδιάφορος!

4. Είμαι πολύ αισιόδοξος και δεν αντέχω τους μίζερους ανθρώπους. Δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύουν και να μη με σέβονται. Είμαι γενικά ήρεμος, ψύχραιμος και νευριάζω δύσκολα. Αλλά τις λίγες φορές που νευριάζω καλύτερα να μην είστε μπροστά!

5. Μου αρέσουν οι αλλαγές και προσαρμόζομαι εύκολα (σαν τις σαύρες ένα πράμα!).

Επειδή το παιχνίδι πρέπει να συνεχιστεί, προσκαλώ τους johny b. Good, identitycafe, stefanos nasos, viola και rodia.

Καλή διασκέδαση! Εγώ πάντως το ευχαριστήθηκα!